Etusivu Retket Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi Työturvallisuuskortti Järjestyksenvalvoja JP

Mitä tec40 kurssilla tehdään ja opitaan?

Tec 40 - kurssille ja teemme sinusta luokitetun suunnittelemaan ja tekemään rajoitettuja dekosukelluksia. Maksimisyvyytesi on edelleen 40 metriä, mutta saat luvan suunnitella ja tehdä dekompressiosukelluksia 50% hapen kanssa.Voit alkaa Tec40-kurssin, kunhan olet yli 18-vuotias AOW-, EANx- ja Deep-luokiteltu sukeltaja, jolla on yli 30 sukellusta lokikirjassaan. Pääset myös käymään lääkärissä hakemassa lääkärintodistuksen ellei sinulla ole näyttää korkeintaan vuoden vanhaa lääkärintodistusta, jossa sinut todetaan sukelluskelpoiseksi. Tämäkurssin vaativan fyysisen sekä dekompressiosukellusten vaativan psyykkisen kunnon varmistamiseksi.
Koulutus alkaa itseopiskelulla. Luet kappaleet Tec Deep Diver manuaalista sekä erillisistä pdf.-lomakkeista, jotka lähetän sinulle kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä ja täytät kertaustehtävät ennakkoon. Toki kirjoitat muistiin mieleesi tulevia kysymyksiä, joihin et mielestäsi saa vastausta materiaaleista. Printtaat myös tarvittavat lomakkeet ja huolehdit, että lääkärintodistuksesi on kunnossa.

Kun näemme, katsomme läpi paperityöt ja kertaustehtäviesi vastaukset sek√§ kysymyksesi, sen jälkeen valmistelemme sukellusvarusteet allasharjoittelua varten.
Teemme käytännön harjoittelua (Practical Application), yhden allassukelluksen sekä kolme avovesisukellusta harjoitellen sukelluksen suunnittelua ja suunnitelman toteutusta, nosteenhallintaa sekä erilaisia hätätilanteita. Simuloit dekopysähdyksiä sekä harjoittelet niiden toteuttamista. Kurssin viimeinen sukellus on max 10 minuutin decompressiosukellus. Kurssin tarkoituksena on laajentaa ajatusmalliasi dekompressiosukeltamiseen vaadittavalla ajattelumallilla.

Koulutan Tec40-kursseja Suomessa, Thaimaassa ja Jordaniassa. Muista, että maksat koulutuksesta, mutta tienaat luokituksesi. Jos osoitat huonoa asennetta tai et opi tarvittavia motorisia taitoja riittävälle tasolle, voit saada luokituksen tekemällä kurssin uudestaan (tietenkin uutta maksua vastaan).

Kurssin hinta Suomessa eur500, Thaimaassa thb19900.
Lähetä meili tai soita +358 40 5119089, skype= jpsukeltaja varataksesi kokeilun tai kurssin kanssani.

DAN Partner

Sivu päivitetty 18.6.2016