Etusivu Retket Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi Työturvallisuuskortti Järjestyksenvalvoja JP

Mitä tec INSTRUCTOR kurssilla tehdään ja opitaan?

Tec Instructor-kurssilla opiskelet kouluttamaan Tec 40 kurssia. Tämän kouluttajaluokituksen tarvitset, jos haluat opettaa Tec Sidemount-kursseja.Voit alkaa Tec Instructor kurssin heti kouluttajatutkintosi jälkeen, kunhan olet EANx Diver, Tec 40 ja Tec 45-sukeltaja, osallistunut EANx- sekä Deep Instructor kouluttajakursseille. Vaihtoehtoisesti olet vähintään PADI OWSI, EANx- sekä Deep-kouluttaja. Mikäli sinulla ei vielä ole sukeltajaluokituksia, on kouluttajakoulutus mahdollista alkaa tekemällä Tec 40 ja TEc 45-kurssit.
Näiden lisäksi sinulla on oltava vähintään sata sukellusta, joista 20 happirikastetun ilman kanssa, 25 syvemmälle kuin 18 metriä ja 15 syvemmälle kuin 30 metriä. Kuinka ollakaan, saat tuoda mukanasi myös lääkärintodistuksen.

On melkein fiksuinta tehdä ensin Tec Instructor koulutus ja jatkaa myöhemmin Tec Deep Instructor-luokitukseen. Voit välissä hakea kokemusta - sukeltaen ja kouluttaen.

Koulutan Tec Instructor-kursseja Suomessa, Thaimaassa ja Jordaniassa. Muista, että maksat koulutuksesta, mutta tienaat luokituksesi. Jos osoitat huonoa asennetta tai et opi tarvittavia motorisia taitoja riittävälle tasolle, voit saada luokituksen tekemällä kurssin uudestaan (tietenkin uutta maksua vastaan).

Lasken sinulle kurssin hinnan lähtötasosi mukaan Suomeen, Thaimaahan tai Jordaniaan.
Lähetä meili tai soita +358 40 5119089, skype= jpsukeltaja varataksesi kurssin kanssani.

DAN Partner

Sivu päivitetty 13.7.2016