Etusivu Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi JP

Mitä tec sidemount-kurssilla tehdään ja opitaan?

Mitä tec sidemount kurssilla tehdään ja opitaan?

Tec Side Mount - kurssille ja teemme sinusta luokitetun suunnittelemaan ja tekemään sukelluksia sidemount-varusteilla kahden varsinaisen ja maksimissaan neljän dekosäiliön kanssa. Maksimisyvyytesi on muiden sukellusluokitustesi mukainen, mutta voit halutessasi tehdä tekniikkasukelluskoulutuksesi sidemount-varusteilla ilman raskaiden tuplapullojen painoa selässäsi.

Voit alkaa Tec Sidemount-kurssin, kunhan olet yli 18-vuotias AOW-luokiteltu sukeltaja, jolla on yli 30 sukellusta lokikirjassaan. EANx luokitus on suositeltu, muttei pakollinen.

Koulutus alkaa itseopiskelulla. Luet kappaleet Sidemount- manuaalista ja täytät kertaustehtävät ennakkoon. Toki kirjoitat muistiin mieleesi tulevia kysymyksiä, joihin et mielestäsi saa vastausta materiaaleista. Printtaat myös tarvittavat lomakkeet ja huolehdit, että ne on täytetty, kun aloitamme koulutuksen.


Teet käytännön harjoittelua (Practical Application), yhden allassukelluksen sekä neljä avovesisukellusta harjoitellen sukelluksen suunnittelua ja suunnitelman toteutusta, nosteenhallintaa sekä erilaisia hätätilanteita. Simuloit dekopysähdyksiä sekä harjoittelet niiden toteuttamista sidemount varusteilla pullojen roikkuessa vierelläsi.

Sivu päivitetty 24.12.2023