Etusivu Retket Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi Työturvallisuuskortti Järjestyksenvalvoja JP

Mitä tec sidemount-kurssilla tehdään ja opitaan?

Mitä tec sidemount kurssilla tehdään ja opitaan?

Tec Side Mount - kurssille ja teemme sinusta luokitetun suunnittelemaan ja tekemään sukelluksia sidemount-varusteilla kahden varsinaisen ja maksimissaan neljän dekosäiliön kanssa. Maksimisyvyytesi on muiden sukellusluokitustesi mukainen, mutta voit halutessasi tehdä tekniikkasukelluskoulutuksesi sidemount-varusteilla ilman raskaiden tuplapullojen painoa selässäsi.

Voit alkaa Tec Sidemount-kurssin, kunhan olet yli 18-vuotias AOW-luokiteltu sukeltaja, jolla on yli 30 sukellusta lokikirjassaan. EANx luokitus on suositeltu, muttei pakollinen.

Koulutus alkaa itseopiskelulla. Luet kappaleet Sidemount- manuaalista ja täytät kertaustehtävät ennakkoon. Toki kirjoitat muistiin mieleesi tulevia kysymyksiä, joihin et mielestäsi saa vastausta materiaaleista. Printtaat myös tarvittavat lomakkeet ja huolehdit, että ne on täytetty, kun aloitamme koulutuksen.

Kun näemme, katsomme läpi paperityöt ja kertaustehtäviesi vastaukset sekä kysymyksesi, sen jälkeen valmistelemme sukellusvarusteet allasharjoittelua varten.

Teemme käytännön harjoittelua (Practical Application), yhden allassukelluksen sekä neljä avovesisukellusta harjoitellen sukelluksen suunnittelua ja suunnitelman toteutusta, nosteenhallintaa sekä erilaisia hätätilanteita. Simuloit dekopysähdyksiä sekä harjoittelet niiden toteuttamista sidemount varusteilla pullojen roikkuessa vierelläsi.

Koulutan Tec sidemount-kursseja Suomessa, Thaimaassa ja Jordaniassa. Muista, että maksat koulutuksesta, mutta tienaat luokituksesi. Jos osoitat huonoa asennetta tai et opi tarvittavia motorisia taitoja riittävälle tasolle, voit saada luokituksen tekemällä kurssin uudestaan (tietenkin uutta maksua vastaan).

Kurssin hinta Suomessa eur450, Thaimaassa thb19900.

Lähetä meili tai soita +358 40 5119089, skype= jpsukeltaja varataksesi kokeilun tai kurssin kanssani.

DAN Partner

Sivu päivitetty 18.6.2016

DAN Partner