Etusivu Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi JP

virkistyssukelluksen ammattilainen ?

Mikäli haluat saada mukavan, luonnonläheisen ammatin, rupea sukelluskouluttajaksi. - Et tee paljoa rahaa, mutta saat kokemuksia ja sinulla on mukava elämäntapa. Käytännössä tämä ammatti tarkoittaa, että olet luopunut sukeltamisesta omaksi iloksesi antaaksesi muille mahdollisuuden oppia vedenalaisen luonnon nauttimisesta ja sinun nautintosi on ERILAINEN kuin sukeltaessasi itsellesi.

Monet ihmiset haluavat tehdä jotain erilaista edes väliaikaisesti - Sukellusammattilaisena voit huolehtia toisten hyvinvoinnista samalla kun lataat omia akkujasi kauden tai kaksi. Sen jälkeen useimmat kouluttajat palaavat arkeen. Suomessa asuvat kouluttajat pysyvät koulutusstatuksessa pidempään, koska Suomessa koulutetaan enemmän omana harrastuksenaan.

Olen kasannut pienen listan PADI ammattilaisten ennakkovaatimuksista sekä tehtävistä, joita voit odottaa pääseväsi sukellusammattilaisena tekemään eri sukelluskeskuksissa.

Asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä siihen, että olen käytettävissä myös luokituksen jälkeiseen konsultointiin.

Divemaster

Assistant Instructor

OWSI (Open Water Scuba Instructor)

Instructor Examination

Speciality Instructor

IDC-STAFF Instructor


jos kiinnostut uuden uran luomisesta - väliaikaisesti tai kokonaan - lähetä meili ja voimme keskustella valinnoista, jotka SINULLA on olemassa.

Sivu päivitetty 24.12.2023