Etusivu Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi JP

Ammattilaiseksi? - DiveMaster

MITÄ PADI DIVEMASTER TEKEE?
PADI Divemaster on käytännössä sukelluksen valvoja, huolehtien retkillä muiden turvallisesta sukeltamisesta ja nautinnosta sekä kouluttajan avustaja koulutuksen aikana toimien koulutustiimin avustavana jäsenenä huolenaan logistiikka. Olet PADIn jäsen maksaen vuosittaisen jäsenmaksusi ja toimit ns. luokiteltuna avustajana (jolloin kouluttajalle on sinusta jopa hyötyä) tarvitset useimmissa maissa nykyään vastuuvakuutuksen (suosittelen DANin jäsenyyttä). Ollessasi PADI Divemaster, olet kouluttajaportaiden alkuaskelilla. Tehtyäsi erikoiskouluttajakurssin kanssani, pääset jopa kouluttamaan tiettyjä reikoiskursseja.

Mitkä ovat kurssin ennakkovaatimukset
Mitä opiskelet
Mitä harjoittelet
Koska voit anoa PADIn jäsenyyttä eli DIVEMASTER-luokitusta

Mitä erikoiskouluttajakursseja voi DIVEMASTER opettaa


SEURAAVA KURSSI ALKAA
Teen joustavia DIVEMASTER-kursseja, pyrin tekemään aikataulun niin joustavaksi kuin mahdollista. Seuraavan, toivottavasti 3-4 hengen, ryhmän kanssa alan Helsingissä helmikuun puolivälissä 2019. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä ja rakennetaan aikataulua kaikille sopivaksi

Kurssin hinta
kanssani on Suomessa EUR1200, sisältäen vaadittavat materiaalit sekä koulutuksen joustavalla aikataululla. Tarvittaessa kauttani saa ostettua tarvitsemasi sukellusvarusteet edullisesti.

Haluan ilmoittautua PADI Divemaster-kurssille
Sivu päivitetty 29.12.2018
Click to enter