Etusivu Retket Haluaisin kokeilla Recreational Rebreather Peruskurssit Jatkokurssit TecRec DAN koulutus Ammattilaiseksi? JP

OWSI (Open Water Scuba Instructor) - ennakkovaatimukset

jotka täytyy olla kurssin alkaaksesi (IDC:tä varten ks. ennakkovaatimukset AI-kurssin puolelta):

  • 18 vuoden ikä
  • 60 sukellusta lokikirjassasi sisältäen navigointi-, yö- ja syväsukelluksia (kouluttajatutkintoa varten on sukelluksia oltava ainakin 100)
  • Luokiteltu virkistyssukeltaja vähintään 6 kuukautta
  • PADI Assistant Instructor tai esim. CMAS M2
  • Korkeintaan vuoden vanha lääkärintodistus,
    jossa sinut todetaan sukelluskelpoiseksi
  • PPE- ja ensiapukoulutusta 24 kuukauden sisällä

Kun edellämainitut täyttyvät, voit alkaa koulutuksen. Koulutus on, kuten kaikki PADI-kurssit suoritusvaatimuspainotteinen, eli karkeasti ottaen kun olet saavuttanut kaikki kurssin suoritusvaatimukset, olet oikeutettu PADI Open Water Scuba Instructorin titteliin, joka on kouluttajatason alin porras. Muista silti, ettei missään ammatissa opi kaikkia käytännön niksejä koulutuksen aikana.

Valmistautumisen lisäksi kannattaa varata kurssin jälkeen aikaa sekä rahaa EFRI-kouluttajakurssiin, DAN-kouluttajakursseihin sekä MSDT-preppaukseen. Valitettavan moni kandidaatti tulee kurssille tiukalla aikataululla, lento pois Phiketista kouluttajatutkintoa seuraavana päivänä. Ota aikaa lisäopiskelulle saman tien. Monasti aloitnn peruskurssin tekemisen HETI kouluttajatutkinnon jälkeen - mikä on parempaa oppimista kuin seurata mukana kokeneemman kouluttajan opetusta! KYSY SIITÄ

Huomaa, että PADI-kouluttajan statusta varten on sinun oltava myös jonkin kansainvälisesti tunnetun ensiapuorganisaation PPE- ja Ensiapukouluttaja. EFR-kouluttaja on suositeltavin.



IDC-informaatiota, Opiskelusopimus sekä Terveyskysely

haluan lisätietoa kouluttajakursseista




Sivu päivitetty 2.2.2018




Click to enter