Etusivu Retket Haluaisin kokeilla Recreational Rebreather Peruskurssit Jatkokurssit TecRec DAN koulutus Ammattilaiseksi? JP

padi discover scuba diving.

On sukelluskokeilu. Tarkoitettu antamaan Sinulle elämys ja kokemus veden alla paineilmalaitteet päälläsi sukelluskouluttajan kanssa. Voit tehdä kokeilun altaassa, meriretken aikana tai niiden yhdistelmänä. Kokeilun hinta Phuketissa on altaassa Tbh 1500,-, altaassa ja sen jälkeen meressä rantasukelluksena thb2500. Kannattaa sopia sopiva päivä ennakkoon - minua on vain yksi.
Suomessa allaskokeilu EUR50, kokeilu järvessä EUR100.


Kokeilu kanssani alkaa paperityöllä, täytät asianmukaiset paperit ja selvitämme terveydentilasi. Sen jälkeen annan sinulle pienen katsauksen tärkeimpiin seikkoihin, jotka sinun on tiedettävä sukeltaaksesi turvallisesti. Tämä kestää vajaan puoli tuntia. Sen jälkeen on aika mennä veteen. Sukelluskokeilijat on vakuutettu DAN Europen tarjoamalla oppilasvakuutuksella sukelluskokeilun sekä mahdollisten jatkosukellusten ajan. Mikäli teemme kokeilun uima-altaassa, menemme veteen ja autan sinulle varusteet yllesi Saat halutessasi puvun, ettei aurinko polta ihoasi liikaa - T-paidallakin pärjää.

Vedessä kokeilemme varusteiden toiminnan, kuinka liiviin tulee ilmaa ja kuinka ilma poistuu, kuinka löydät henkityslaitteesi ja kuinka se tyhjennetään vedestä pinnalla. Harjoittelemme näitä asioita muutaman kerran, jotta saat varmuuden itseesi ja sitten - on aika painaa pää pinnan alle ottaaksesi ensimmäisen henkäyksesi veden alla. Jalat ovat edelleen tukevasti pohjassa, joten ei hätää. Kun hengitys tasaantuu ja tunnet olosi kotoisaksi, laskeudumme polvilleen veden pinnan ollessa edelleen juuri pääsi yläpuolella ja rauhoitumme vähän aikaa (ellei hengitys tasaannu tai koet olosi epämukavaksi, voit lopettaa leikin. Eivät kaikki juo kahviakaan). Sitten rinta maata vasten ja kun olo on turvallinen, on aika tehdä pieni lenkki aivan pinnan tuntumassa altaan matalassa päässä.

Jossain vaiheessa saatat haluta tehdä pieniä harjoituksia, regulaattorin tyhjennystä ja etsintää, maskin tyhjennystä jne. Harjoitteita ei ole pakko tehdä, mutta mikäli haluat lähteä kanssani meriretkelle katselemaan kaloja, tulee harjoitukset tehdä. Parhaassa tapauksessa ilmoittaudut ensimmäiselle sukellusretkellesi ja mietit, olisiko tämä sinun uusi harrastuksesi. Enempää kuin PADIn Discover Scuba Diving-ohjelma ei varsinaisesti tarvitse tehdä, jotta voi harrastaa sukeltamista valvonnan alla lomasukeltajana. Toisaalta monelle nimenomaan sukelluskokeilu on sukelluskurssiin johtava elämys, pidä varasi...
Sukelluskokeilu kannattaa tehdä loman alkuvaiheessa - silloin jää aikaa tehdä kanssani useampiakin sukellusmatkoja.

Haluan kokeilla, ota yhteys minuun Pääset kokeilemaan Phuketin-lomasi aikana kanssani altaassa päivittäin, meriretkiä järjestän pari-kolme kertaa viikossa. Sukelluskokeilijat on vakuutettu DAN Europen tarjoamalla oppilasvakuutuksella sukelluskokeilun sekä mahdollisten jatkosukellusten ajan.

Sivu päivitetty 13.2.2016

Click to enter