Etusivu Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi JP

Jatkokoulutus

Olen jo luokiteltu, haluaisin oppia jotain uutta

ADVENTURE-SUKELLUKSET
Olet ollut luokiteltu sukeltaja vähän tai kauan aikaa, mutta haluaisit kokeilla jotain uutta. Et vain tiedä mitä! Adventure-sukellusten tarkoitus on esitellä sinulle sukelluksen uusia osa-alueita, joista saatat olla kiinnostunut. Tiedät, kun olet kokeillut. Adventure-sukellusten aikana et varsinaisesti opi mitään uutta, mutta pääset kokeilemaan erilaisia - uusia - asioita ja olosuhteita.

ERIKOISKURSSIT
Erikoiskurssien tarkoitus on syventää sukeltajan tietoa paljon perussukeltajan tasoa pidemmälle kyseisessä osa-alueessa. Erikoiskurssit laajentavat avujasi osa-alueella, mikä ei vielä tarkoita, että olisit kurssinkaan jälkeen expertti, mutta ainakin tiedät, kuinka asiaa voi harjoitella turvallisesti lisää.

RESCUE DIVER
Kun tunnet oman olosi vedessä sopuisaksi, saatat ruveta miettimään omaa ja muiden turvallisuutta. Mitä teet, jos...
Silloin saattaisi olla aika tehdä Rescue Diver-kurssi. Valtaosa oppilaista sanoo kurssin todella avanneen silmät erilaiseen katsantokantaan sukeltajana.

MASTER SCUBA DIVER
on virkistyssukelluksen korkein taso. Jostain syystä tämän tason saavuttaminen ei ole ihmisiä houkutellut - syynä luultavimmin tietämättömyys tällaisesta mahdollisuudesta. Kaikkien virkistyssukeltajien tulisi asettaa tämä taso tavoitteekseen.

EMERGENCY FIRST RESPONDER
Ensiapukurssi, jonka aikana harjoittelet painelu-puhalluselvytystä, verenvuodon tyrehdyttämistä sekä muita ensiaputaitoja.

DAN Diving Emengency Specialist
pitää sisällään erilaisia ensiavun jatkokursseja, useimmat suunniteltu juuri sukellus-tilanteisiin. Kussakin kurssissa käydään läpi Divers Allert Network organisaationa.Sivu päivitetty 24.12.2023

Suomessa tarjolla erikoiskursseja, mm. kuivapuku, navigointi, etsintä ja nosto, EANx,
jotka kaikki lasketaan osaksi MSD -luokitusta
Varaa omasi saman tien


Click to enter