Etusivu Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi JP

Jatkokoulutus - RESCUE DIVER, vakavaa hupia

Rescue Diver-kurssin aikana ei niinkään sukelleta, vaikka sitäkin tehdään, vaan harjoitellaan erilaisia hätätilanteen ennakointi- ja johtamistaitoja. Kurssi pitää sisällään teoriaopiskelua, mieluiten itsenäisesti kirjan sekä videon/DVD:n kanssa, sekä vesiharjoittelua avovedessä. Tietotaso varmistetaan loppukokeella. Kurssin alkupuolella tarvitset myös voimassa olevan (max. 24 kuukauden sisällä suoritetun) PPE- sekä EA-kurssin. Emergency First Responder soveltuu tähän mainiosti.
DAN O2-provider
on niin oivallinen lisäkurssi, että tarjoan sen rescue-koulutuksen yhteydessä veloituksetta samaan pakettiin t√§ysihintaisissa kursseissa. Harkitse myös NEURO-providerin tekemistä samassa yhteydessä.

Ennakkovaatimuksena:
  • 12 vuoden ikä
  • Luokiteltu sukeltaja (vähintään PADI Adventure Diver-luokitus navigointisukellus tehtynä vaaditaan ennen avovesiharjoittelua)
  • Ensiapukoulutus 24 kuukauden sisällä (sekä PPE että EA) ennen toista teoriaosiota
Mitä kurssin aikana teet

Luokitusta varten
on harjoitukset sekä loppukoe oltava hyväksytysti suoritettu.Suosittelen rescue-kurssin tekemistä SUOMESSA, vaikka sen voi tehdä lomankin aikana kanssani PHUKETissa. TEE LOMALLASI KUITENKIN RESCUE-REVIEW.
Sivu päivitetty 24.12.2023

Olen kouluttanut yli
100 Rescue Diveria


Click to enter