Etusivu Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi JP

Jatkokoulutus - EMERGENCY FIRST RESPONDER

Perus ensiapukurssi, jonka aluksi kertaat teoriaosuuden itseopiskelusi jälkeen, harjoittelet puhallus-painalluselvytystä, verenvuodon tyrehdyttämistä sekä muita ensiaputaitoja. Kurssille ei ole ennakkovaatimuksia ja se on tarkoitettu kaikille toisen auttamisesta hätätilanteessa kiinnostuneille, esim. vaikka silloin kun leipää leikatessa tulee haava käteen tai leikin yhteydessä tikku jalkaan. Aikuisten ja lapsien auttamista varten oma erillinen ensiapuohjelma erilaisine suoritusvaatimuksineen.

Hätäensiapukurssi / Puhallus-painalluselvytyskurssi (PPE) on aikuisella olevan sairauden/onnettomuuden ensiminuutteja varten, jotta potilas saisi ammattiapua mahdollisimman nopeasti. Tarkoituksena on saada selkäytimeen tietty rytiini sen varalta, että tulee tosi kysymykseen. Opiskelet kurssimateriaalin sekä katsot aiheeseen liittyvän videon toivottavasti ennakkoon, joten saapuessasi kurssipaikalle on sinulla perusTIEDOT hallussasi, voimme alkaa suoraan taitojen harjoittelulla.

Aikuisten ensiapukurssi niitä tilanteita varten, kun sairasauto ei tule välittömästi. Saatat joutua improvisoimaan, joten ennakkoharjoittelu ei ole pahasta.

Ensiapukurssi vauvojen ja lasten vammojen hoitamiseen. En itsekään kurssia tehdessäni tiennyt lasten ja aikuisten ensiavussa olevan niin paljon eroja.

Elvytyskoulutus - keskittyy painelu-puhalluselvytykseen nopeana erillisenä kurssinaan

PPE ja AED-koulutus kertaa elvytystä ja keskittyy AED-laitteen käyttöön
Sivu päivitetty 24.12.2023Click to enter