Etusivu Retket Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi Työturvallisuuskortti Järjestyksenvalvoja JP

Haluaisin kokeilla, mutta pelkään

Sukeltaminen sopii useimmille normaalikuntoisille henkilöille. Jos haluat kokeilla, mutta olet peloissasi tai arka, olet juuri minun asiakkaani. PADIn Bubble Maker sekä Discover Scuba Diving -ohjelmat antavat sinulle mahdollisuuden KOKEILLA laitesukellusta helpoissa olosuhteissa. Kouluttajanasi minä teen kaiken valmiiksi sinua varten - tarvitset mukaan ainoastaan uimapuvun ja kenties pyyhkeen. Jos haluat kokeilla laitesukellusta, ota rohkeasti yhteyttä meilitse tai soittamalla. Sukelluskokeilijat on vakuutettu DAN Europen tarjoamalla oppilasvakuutuksella sukelluskokeilun sekä mahdollisten jatkosukellusten ajan.

Jos olet jo luokiteltu sukeltaja, voit kokeilla Poseidon Mark 6 rebreatheriä - meilaa ja järjestetään sinulle mahdollisuus kokeilla kuplatonta hiljaisuutta maailman ensimmäiseen virkistyssukellukseen tarkoitetun, automaattisen suljetun kierron laitteen, Poseidon MKVI kanssa. Vai haluatko kenties kokeilla Sidemount-varustusta taikka TecReckiä?

Tutustu seuraavaan terveydentilakyselyyn ennakolta. Vastaava lomake täytetään ennen ohjelman suoritusta. Mikäli sinulla on KYLLÄ-vastauksia, joudut näyttämään lääkärintodistuksen, jossa sinut todetaan sukelluskelpoiseksi, ota yhteys ENNEN sukelluskokeilun varaamista.

Discover Scuba Diving on sukelluskokeilu uima-altaassa vaatien vähintään 10 vuoden iän maksaen Suomessa EUR80. Jos jäät koukkuun, on kokeilua mahdollista lisähinnasta jatkaa avovesisukelluksella suomalaisessa järvessä. Retken hinta EUR120.

Introsukellus Poseidon Mark 6 rebreatherillä maksaa Suomessa EUR150 sisältäen varusteet.

Discover Sidemount altaassa Suomessa Eur80.

Haluan kokeilla, ota yhteyttä DAN Partner
Sivu päivitetty 29.12.2018DAN Partner