Etusivu Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi JP

Haluaisin kokeilla, mutta pelkään

Sukeltaminen sopii useimmille normaalikuntoisille henkilöille. Jos haluat kokeilla, mutta olet peloissasi tai arka, olisit juuri minun asiakkaani. PADIn Bubble Maker sekä Discover Scuba Diving -ohjelmat antavat sinulle mahdollisuuden KOKEILLA laitesukellusta helpoissa olosuhteissa. Kouluttajanasi minä teen kaiken valmiiksi sinua varten - tarvitset mukaan ainoastaan uimapuvun ja kenties pyyhkeen. Jos haluat kokeilla laitesukellusta, ota rohkeasti yhteyttä meilitse tai soittamalla. Sukelluskokeilijat on vakuutettu DAN Europen tarjoamalla oppilasvakuutuksella sukelluskokeilun sekä mahdollisten jatkosukellusten ajan.

Tutustu seuraavaan terveydentilakyselyyn ennakolta. Vastaava lomake täytetään ennen ohjelman suoritusta. Mikäli sinulla on KYLLÄ-vastauksia, joudut näyttämään lääkärintodistuksen, jossa sinut todetaan sukelluskelpoiseksi, ota yhteys ENNEN sukelluskokeilun varaamista.

Discover Scuba Diving on sukelluskokeilu uima-altaassa vaatien vähintään 10 vuoden iän maksaen Suomessa uima-altaassa EUR80.

Haluan kokeilla, ota yhteyttä
Sivu päivitetty 24.12.2023