Etusivu Retket Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi Työturvallisuuskortti Järjestyksenvalvoja JP

Peruskurssit - Open Water Diver

SUKELLUKSEN PERUSKURSSIIN KUULUU: Peruskurssin jälkeen voit sukeltaa ilman kouluttajan/Divemasterin valvontaa toisen luokitetun sukeltajan kanssa olosuhteissa jotka vastaavat kurssisukelluksiasi tai ovat paremmat.
Kurssin hinta Suomessa tehtynä EUR1000. Jos olet tehnyt aiemmin sukelluskokeilun, altaassa tai avovedessä, voit opiskella teorian ennakkoon. Ilmoittaudu ja maksa ennakkomaksu niin tilaan sinulle koodin, jolla saat suomenkielisen kirjan ladattua suoraan tabletillesi, ellet halua painettua kirjaa-

Voit tehdä koko kanssani tai esim. teoriat ja allassukellukset kanssani Suomessa sekä avovesisukellukset lomamatkasi yhteydessä missä lomailetkaan. Tällöin voit keskittyä opiskeluun Suomessa ja itse asiaan - sukeltamiseen loman aikana ns. siirtopapereilla.

Seuraavat Scuba Diver- ja Open Water Diver- kurssini Helsingissä alkavat: koko ajan.

Ilmoittautumiset ennakkoon tekstiviestillä 040-5119089 tai meilitse Kerro nimesi, osoitteesi, sekä osallistujien määrä. Sinulle toimitetaan materiaali opiskeltavaksi sekä ennakkomaksulomake, joka toimii kurssin ennakkomaksuna.


Sivu päivitetty 22.8.2019

Click to enter