Etusivu Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi JP

PADI Advanced Rebreather Diver


Oikeuttaa sinut sukeltamaan 30 metrin syvyyteen virkistyssukellukseen tarkoitetun rebreatherin kanssa (40 metriin, jos olet käynyt myös syväsukelluksen erikoiskurssin).

Alkaaksesi PADI Advanced Rebreather Diver -kurssin on sinun oltava PADI Rebreather Diver-luokiteltu Advanced Open Water Diver, jolla on 30 sukellusta lokikirjassaan sekä EANx-luokitus taikka vaihtoehtoisesti EANx luokiteltu PADI Open Water Diver, jolla on PADI Rebreather Diver-luokitus ja teet AOW-luokituksen ennen luokitustasi. Tässä tapauksessa voit tehdä Adventures in Diving-ohjelmasi käyttäen Rebreatheria ja AOW syväsukelluksesi voit suorittaa samanaikaisesti kuin Advanced Rebreather Diver-sukellus kolmosen.

Aloitat kurssisi paperitöiden (Riskin tiedoksisaanti, terveyskysely sekä sukelluksen turvasäännöt) täytöllä ja kertaustehtävien 4 & 5 läpikäynnillä, sitten on vuorossa Poseidon MKVI/se7en valmistajan ongelmanratkaisu kalvosarjan katsominen.
Menet kurssin aikana veteen viisi kertaa ja koulutuksen painopiste on Offboard pullon käytössä. Ensimmäinen sukellus tehdään matalahkossa vedessä, muut syvemmällä, maksimissaan 30 metrin syvyydessä. Sukellusaikaa keräät minimissään 200 minuuttia.

Voit tehdä molemmat kurssit myös yhdistettynä ohjelmana ja suorittaa ne päällekkäin.Muista, että maksat kurssista, mutta tienaat luokituksesi. Sinun on kurssien aikana opittava ajattelemaan "Rebreather" eikä riitä, että pelkästään teet vaaditut harjoitukset. Mikäli haluttomuutesi tai asenteesi on syynä siihen, saattaa kouluttajasi lisämaksusta jatkaa koulutusta

Sivu päivitetty 23.12.2023


Click to enter