Etusivu Retket Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi Työturvallisuuskortti Järjestyksenvalvoja JP

PADI Rebreather Diver


Oikeuttaa sinut sukeltamaan 18 metrin syvyyteen virkistyssukellukseen tarkoitetun rebreatherin kanssa. Koulutan laitetta Poseidon MKVI/se7en, käyttäen omia laitteitani Suomessa, Phuketissa, Thaimaassa ja Fethiessa, Turkissa.

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, sekä EANx luokiteltu Open Water Diver, jolla on vähintään 25 sukellusta lokikirjassasi. Ennen kurssin alkua luet Poseidonin käyttäjämanuaalin sekä kappaleet yhdestä kolmeen PADI:n Rebreather Diver manuaalista. Tämän jälkeen katsot PADIn Rebreather Diver skills -DVD:n. Sekä luonnollisesti teet kertaustehtävät PADI-manuaalistasi ennen kuin tapaamme teorian varmistuksen puitteissa.

Alamme kurssin paperitöiden (Riskin tiedoksisaanti, terveyskysely sekä sukelluksen turvasäännöt) täytöllä sekä, kertaustehtävien läpikäynnillä, sitten on vuorossa Poseidon MKVI/se7en valmistajan ongelmanratkaisu kalvosarjan katsominen.
Näiden jälkeen harjoittelet laitteen kasaamista kerran tai kaksi ennen kuin siirrymme vesiharjoitteluun. Nosteenhallinnan opettelu on kaikkein vaikeinta, mutta senkin opit suhteellisen nopeasti - sinun on vaan yksinkertaisesti hyväksyttävä, ettei nosteesi ole niin hyvä kuin OC-laitteilla.

Menemme kurssin aikana veteen kuusi kertaa. Ensimmäisen allassukelluksen aikana stressaamme perus rebreather-taitoja, kuten sitä, että luuppi on kiinni ennen kuin otat suukappaleen pois suustasi sekä erilaisia hätätilanteeseen reagointeja. Jälkimminen on helppoa, sillä toimintatapoja on periaatteessa yksi - BAIL OUT. Toisen sukelluksen teemme tilanteen mukaan edelleen altaassa, rajatulla vesialueella tai avovedessä. Sukellukset kolmesta kuuteen teemme joka tapauksessa avovedessä. Kurssin loppua kohden hälytysten määrä pienenee ja hupisukellusten osuus kasvaa. Tarkoituksena saada 240 minuuttia pohja-aikaa sekä selkeä toiminta hätätilanteissa, mutta nehän eivät ole ongelmia.

Luokituksen jälkeen olet oikeutettu tekemään virkistyssukelluksia maksimissaan 18 metrin syvyyteen Poseidon MKVI/se7en-laitteen kanssa. Voit myös jatkaa opiskelua ja tehdä jatkokurssin Advanced Rebreather Diver.

Lähetä meili, skype= jpsukeltaja varataksesi kurssin kanssani.

Kurssin hinta on Eur1100. Hinta sisältää laitteen käytön ja scrubberit sekä PADI Rebreather Diver Manuaalin ja luokituksen. Muista, että maksat kurssista, mutta tienaat luokituksesi. Sinun on kurssien aikana opittava ajattelemaan "Rebreather" eikä riitä, että pelkästään teet vaaditut harjoitukset. Mikäli haluttomuutesi tai asenteesi on syynä siihen, etten luokita sinua vielä, voimme lisämaksusta jatkaa koulutusta

Sivu päivitetty 29.12.2018
Click to enter