Etusivu Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi JP

padi discover rebreather.

on kokeilusukellus, jonka aikana pääset sukeltamaan Poseidon se7enin kanssa. Sen on tarkoitus antaa SINULLE mahdollisuus KOKEILLA rebreatheria kouluttajan valvonnassa uima-altaassa tai rajatulla vesialueella hyvissä olosuhteissa.

Sinun on oltava luokiteltu sukeltaja, jolla on viisitoista sukellusta lokikirjassaan, jotta voit kokeilla. Aloitat paperitöillä - yllätys, yllätys, jonka jälkeen käyt läpi pienen keskustelun niistä rebreather-sukeltamisen tärkeimmistä seikoista, jotka sinun on tiedettävä sukeltaaksesi turvallisesti. Tämä kestää noin puoli tuntia jonka jälkeen on sitten aika tehdä esihengitys ja mennä veteen, missä säädän varusteet kunnolla ja varmistan kaiken olevan toimintakunnossa. Tämän jälkeen teemme pinnassa muutaman harjoituksen ennenkuin pääset veden alle hengittämään ja kuuntelemaan hiljaisuutta.

Veden alla totut ensin varusteet toimintaan ja säädät luupin oikeaksi. Sen jälkeen pääset kiertämään allasta. Varaudu siihen, että jojoilet pohjan ja pinnan välillä ainakin alussa, kunnes muistat, ettei hengitys vaikutakaan nosteeseen vaikka kuinka tyhjentäisit keuhkojasi. Mikäli pidät kokemuksestasi, voit alkaa Rebreather Diver -kurssisi.

Sivu päivitetty 23.12.2023
Gill and Gael


Click to enter