Etusivu Retket Haluaisin kokeilla Recreational Rebreather Peruskurssit Jatkokurssit TecRec DAN koulutus Ammattilaiseksi? JP

padi discover rebreather.

on kokeilusukellus, jonka aikana pääset sukeltamaan Poseidon Mark 6:n kanssa. Sen on tarkoitus antaa SINULLE mahdollisuus KOKEILLA rebreatheria kouluttajan valvonnassa uima-altaassa tai rajatulla vesialueella hyvissä olosuhteissa.

Sinun on oltava luokiteltu sukeltaja, jolla on viisitoista sukellusta lokikirjassaan, jotta voit kokeilla. Alamme paperitöillä - yllätys, yllätys, jonka jälkeen käymme läpi pienen keskustelun niistä rebreather-sukeltamisen tärkeimmistä seikoista, jotka sinun on tiedettävä sukeltaaksesi turvallisesti. Tämä kestää noin puoli tuntia ja sitten on aika tehdä esihengitys ja mennä veteenn, missä säädän varusteet kunnolla ja varmistan kaiken olevan toimintakunnossa. Tämän jälkeen teemme pinnassa muutaman harjoituksen ennenkuin pääset veden alle hengittämään ja kuuntelemaan hiljaisuutta.

Veden alla katsomme ensin, kuinka varusteet toimivat ja säädämme luupin oikeaksi. Sen jälkeen pääset kiertämään allasta valvonnassani. Varaudu siihen, että jojoilet pohjan ja pinnan välillä ainakin alussa, kunnes muistat, ettei hengitys vaikutakaan nosteeseen vaikka kuinka tyhjentäisit keuhkojasi. Mikäli pidät kokemuksestasi, voit alkaa Rebreather Diver -kurssin kanssani.

Teen rebreatherkokeiluja kysynnän mukaan. Se kustantaa ainoastaan EUR150 sisältäen laitteen ja scrubberin, voit ottaa mukaan oman tutun tasapainotusliivisi.
Lähetä meili tai soita +358 40 5119089, skype= jpsukeltaja varataksesi ajan rebreatherkokeiluun kanssani.
Sivu päivitetty 18.6.2016
Gill and Gael


Click to enter