Etusivu Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi JP

yhdistetty padi Rebreather ja Advanced Rebreather Diver -kurssi

Opettaa sinulle Rebreather Diver sekä Advanced Rebreather Diver -kurssit yhdessä mukavana pakettina. Sinun ei tarvitse toistaa samoja juttuja niin montaa kertaa. Ohjelma oikeuttaa sinut sukeltamaan 30 metrin syvyyteen virkistyssukellus Rebreatherin kanssa (40 metriin, jos olet käynyt myös syväsukelluksen erikoiskurssin).

Alkaaksesi ohjelman, on sinun oltava PADI Rebreather Diver-luokiteltu Advanced Open Water Diver, jolla on 30 sukellusta lokikirjassa sekä EANx-luokitus. Ennen kurssin alkua luet Poseidonin käyttäjämanuaalin sekä PADI:n Rebreather Diver manuaalin. Tämän jälkeen katsot PADIn Rebreather Diver skills -DVD:n. Teet luonnollisesti myös kertaustehtävät PADI-manuaalistasi ennen kuin tapaamme teorian varmistuksen puitteissa.
Aloitat kurssin paperitöiden (Riskin tiedoksisaanti, terveyskysely sekä sukelluksen turvasäännöt) täytöllä sekä, kertaustehtävien läpikäynnillä, sitten on vuorossa Poseidon MKVI/se7en valmistajan ongelmanratkaisu kalvosarjan katsominen.
Näiden jälkeen harjoittelet laitteen kasaamista kerran tai kaksi ennen kuin siirryt vesiharjoitteluun. Nosteenhallinnan opettelu on kaikkein vaikeinta, mutta senkin opit suhteellisen nopeasti - sinun on vaan yksinkertaisesti hyväksyttävä, ettei nosteesi ole niin hyvä kuin OC-laitteilla.
Menet veteen vähintään viisi (mieluummin kahdeksan) kertaa. Ensimmäinen sukellus tehdään altaassa, muut avovedessä. Sukellusaikaa on kerryttävä vähintään 440 minuuttia.

Muista, että maksat kurssista, mutta tienaat luokituksesi. Sinun on kurssien aikana opittava ajattelemaan "Rebreather" eikä riitä, että pelkästään teet vaaditut harjoitukset. Mikäli haluttomuutesi tai asenteesi on syynä siihen, saattaa kouluttajasi lisämaksusta jatkaa koulutusta

Sivu päivitetty 23.12.2023

Click to enter