Etusivu Retket Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi Työturvallisuuskortti Järjestyksenvalvoja JP

yhdistetty padi Rebreather ja Advanced Rebreather Diver -kurssi

Opettaa sinulle Rebreather Diver sekä Advanced Rebreather Diver -kurssit yhdessä mukavana pakettina. Sinun ei tarvitse toistaa samoja juttuja niin montaa kertaa. Ohjelma oikeuttaa sinut sukeltamaan 30 metrin syvyyteen virkistyssukellus Rebreatherin kanssa (40 metriin, jos olet käynyt myös syväsukelluksen erikoiskurssin). Koulutan laitetta Poseidon MKVI/se7en.

Alkaaksesi ohjelman, on sinun oltava PADI Rebreather Diver-luokiteltu Advanced Open Water Diver, jolla on 30 sukellusta lokikirjassa sekä EANx-luokitus. Ennen kurssin alkua luet Poseidonin käyttäjämanuaalin sekä PADI:n Rebreather Diver manuaalin. Tämän jälkeen katsot PADIn Rebreather Diver skills -DVD:n. Teet luonnollisesti myös kertaustehtävät PADI-manuaalistasi ennen kuin tapaamme teorian varmistuksen puitteissa.
Alamme kurssin paperitöiden (Riskin tiedoksisaanti, terveyskysely sekä sukelluksen turvasäännöt) täytöllä sekä, kertaustehtävien läpikäynnillä, sitten on vuorossa Poseidon MKVI/se7en valmistajan ongelmanratkaisu kalvosarjan katsominen.
Näiden jälkeen harjoittelet laitteen kasaamista kerran tai kaksi ennen kuin siirrymme vesiharjoitteluun. Nosteenhallinnan opettelu on kaikkein vaikeinta, mutta senkin opit suhteellisen nopeasti - sinun on vaan yksinkertaisesti hyväksyttävä, ettei nosteesi ole niin hyvä kuin OC-laitteilla.
Menemme veteen vähintään viisi (mieluummin kahdeksan) kertaa. Ensimmäinen sukellus tehdään altaassa, muut avovedessä. Sukellusaikaa on kerryttävä vähintään 440 minuuttia. Käytän "vanhaa" kurssirunkoa, joten menemme käytännössä veteen kahdeksan kertaa, jolloin sukellusajan saavuttaminen on mahdollista ilman ylipitkiä sukelluksia, vaikka juuri niiden takiahan Rebreather Diver -luokitukset tehdäänkin.

Lähetä meili, skype= jpsukeltaja varataksesi kurssin kanssani.

Advanced Rebreather -kurssin hinta on Eur1500. Hinta sisältää laitteen käytön ja scrubberit sekä PADI Rebreather Diver Manuaalin ja luokituksen. Muista, että maksat kurssista, mutta tienaat luokituksesi. Sinun on kurssien aikana opittava ajattelemaan "Rebreather" eikä riitä, että pelkästään teet vaaditut harjoitukset. Mikäli haluttomuutesi tai asenteesi on syynä siihen, etten luokita sinua vielä, voimme lisämaksusta jatkaa koulutusta

Sivu päivitetty 29.12.2018

Click to enter