Etusivu Retket Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi Työturvallisuuskortti Järjestyksenvalvoja JP

muita retkiä

Phuketissa on paljon tekemistä. Olen asunut täällä enemmän ja vähemmän viimeiset 12 vuotta ja jotain on tarttunut silmään, hyödynnä tietämystäni. Lähden mukaan oppaaksesi ja seuraksesi sekä järjestän kulkuneuvon jne. Hinnasta voidaan neuvotella, mutta minun on ansaittava elantoni ja maksettava laskuni.

Phuketissa voi vierailla Gibbonien kuntoutuskeskuksessa, jota Thaimaan valtio tukee, mutta joka käytännössä toimii keräysvaroin. Keskus sijaitsee luonnonsuojelualueella, joten sinne on pääsymaksu - hyvä syy viettää siellä pidempikin aika vesilammikoissa virkistyen.

Big Buddha, temppeli, joka on ollut rakenteilla ainakin vuodesta 2003 eikä vieläkään ole valmis, paikka on joka kerralla muuttunut edellisestä, rakennustyöt edistyvät hissukseen.

Phuketin viikonloppumarkkinat on koettava, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Et ole kokenut Thaimaata, jos et ole käynyt yrttihöyrysaunassa, perjantaisin-lauantaisin ja sunnuntaisin paikalla on myös jäävesipalju.

Tiedän erilaisia ruokapaikkoja, joihin et välttämättä itseksesi eksyisi.

Helli itseäsi ja käy hieronnassa. Paikalliset sokeat hierojat todella osaavat asiansa.

Loman alussa kannattaa käydä ihon kuorinnassa ja kasvohoidossa.

James Bond-saariretken teen pikkuautolla/-bussilla ja long tail-veneellä. Omassa rauhassa, omassa tahdissa. Retkeen yhdistyy sopivasti käynti apinatemppelissä ja vesiputouksilla kävelemässä metsässä ja virkistäytymässä. Tästä kokopäiväretkestä on pidetty, tehdäänhän se omalla porukalla omaan tahtiin ilman kiirettä. Pitkähän päivä on, mutta vaivan arvoinen.

Onhan noita paikkoja ja retkiä. Hintahaarukka vaihtelee retken ja lähtijämäärän mukaan, kysy rohkeasti lisää ja toteuta erilainen lomamatka

Sivu päivitetty 5.8.2016


Click to enter