Etusivu Retket Haluaisin kokeilla Rebreather Peruskurssit Jatkokoulutus TecRec DAN Ammattilaiseksi Työturvallisuuskortti Järjestyksenvalvoja JP

Sukellusretket
Sukellusretkille osallistuminen edellyttää periaatteessa, että olet luokiteltu sukeltaja, mutta joskus mukaan pääsee tekemään PADIn DISCOVER SCUBA DIVING-ohjelman kanssani. Tämä on erinomainen ratkaisu, mikäli haluat osallistua sukellusretkelle vain kerran tai kaksi, ei sitä varten tarvitse tehdä koko kurssia Tämän jälkeen tosin saatat haluta enemmän. Luonnollinen askel on PADIn SCUBA DIVER-kurssi, joka antaa mahdollisuuden osallistua järjestetyille sukellusretkille PADI Divemasterin tai kouluttajan johdolla. Soveltuu erinomaisesti niille henkilöille, jotka haluavat sukeltaa ohjatusti. Etelän kohteissa Divemaster on käytännössä sukelluksella mukana joka tapauksessa. Ikärajana periaatteessa 10 vuotta, mutta suositukseni on vähintään 12 vuoden ikä. Ja kokemuksen karttuessa saatat haluta sukeltaa myös itsenäisesti, jolloin voit päivittää Scuba Diver-luokituksesi  PADIn OPEN WATER DIVERiksi.

Jos olet jo luokiteltu sukeltaja, mutta et ole sukeltanut vähään aikaan, kannattaa sinun suorittaa PADIn ReActivate-ohjelma ennen retkelle tuloa tai sen yhteydessä ennen varsinaisia sukelluksia. Ohjelman aikana kerrataan perusharjoitteet ja se voidaan yhdistää sukellusretken ekaan sukellukseen.

Sukellusretkiä luokitetuille sukeltajille

Joka päivä

Racha Noi/Yai, kolme sukellusta, veneretki thb5.000
Koh We, 2 sukellusta, Lonkkarilla, thb4.500 (min 2 lähtijää)
Yanui Beach, 1-2 sukellusta, rantasukelluksia, thb2.500-4.000
Kata Beach, 1-2 sukellusta, rantasukelluksia, thb2.500-4.000
Ao Sane, 1-2 sukellusta, rantasukelluksia, thb2.500-4000

Muita sukellusretkiä

PhiPhi, kolme sukellusta, veneretki, thb5.000 (Ke ja Su)
King Cruiser/Shark Point/Koh Dok Mai, veneretki, thb5.000 (Ti ja Pe)

Live-a-Boardeja Similanille, suosittelen min 2 yötä - 3 päivääSivu päivitetty 19.11.2015


Click to enter